Zaak in beeld: Sim Son

‘Hier geen gezwam over shampoos en conditioners’

“Bij Sim Son houden we erg van no nonsens en geen gedoe. Je haar is uiteraard ontzettend belangrijk maar tijdens het knippen praten wij net zo lief over voetbal, politiek, Game of Thrones of eventuele andere actuele topics, waarbij we niet bang zijn om onze mening te ventileren. Dit liever dan plichtmatig gezwam over shampoos en conditioners…

Bij ons is de kapper de baas en bepaalt uiteindelijk de te varen koers met je haar. Uiteraard is de klant daarin leidend. Dat wil zeggen dat wij een plan voor je haar maken, dat aansluit bij de persoonlijkheid van de klant, waarbij we kijken naar kleding, schoenen, make up, hoe het haar zit bij binnenkomst, maar ook of iemand bijvoorbeeld met veel bombarie binnenkomt of juist heel timide.

'Bij ons is de kapper de baas en bepaalt uiteindelijk de te varen koers met je haar'

Door goed te observeren blijf je ook weg bij de standaard kletspraat over wat je wilt. Men zegt over het algemeen al heel veel over zichzelf zonder dat het daadwerkelijk gezegd wordt. Daar gaan we mee aan de slag en dan krijg je tijdloze, op de klant zelf gerichte kapsels en niet die trendy nonsens.

Wij zijn trots op alles wat er binnen onze winkels gebeurt en niet in de laatste plaats onze medewerkers, het is algemeen bekend dat goed personeel lastig te vinden is en dat personeel zogezegd ook een pain in the arse kan zijn, echter zeg ik ronduit; ons personeel is te gek! en ontzettend goed! verder moeten anderen maar trots op ons zijn, Jeroen en ik doen primair waar we zin in hebben. Plezier is ons toverwoord en wat voor een hoop mensen acacadabra lijkt te zijn,…….wij geloven in lief zijn voor elkaar. 

We zijn onlangs met onze tweede winkel begonnen, weliswaar in Leidsche Rijn, maar het zal een kwestie van tijd blijken voordat het halve Domkwartier onder onze vennootschap valt. Daarnaast nog een kleine tip voor de lezer hiervan, iets wat je echt moet weten:

Jeroen weet alles van geschiedenis en ook topografie is een geliefd onderwerp, vraag daar eens naar als je bij ons bent, maar alleen als je voldoende tijd hebt. Ik sluit ook niet uit dat we ooit seminars gaan geven tijdens het knippen, maar dat doen we gefaseerd , pas als men daar klaar voor is.”

Tekst: Thijs-Jan Lanning/Lawine Communicatie