Vacatures

CMU biedt ondernemers in een platform voor vacatures in het centrum. Dus, zoekt u personeel voor uw onderneming in het centrum? Geef het ons door en wij plaatsen uw oproep hier en op onze social mediakanalen.

Vacature: bestuurslid CMU

Ben jij een gedreven en enthousiaste persoon die hart heeft voor het bruisende centrum van Utrecht? Heb je oog voor ondernemerschap, community-building en het stimuleren van de lokale economie? Dan is dit jouw kans om een actieve rol te spelen in de groei en ontwikkeling van ons prachtige centrum. Binnen het bestuur van CMU komen dit najaar namelijk twee plaatsen vrij.

Over ons: De Stichting Centrummanagement Utrecht is de spil van de lokale ondernemersgemeenschap die zich inzet voor het versterken van het economisch functioneren en het bevorderen van de leefbaarheid in het centrum van Utrecht. Wij geloven in samenwerking, innovatie en het creëren van een levendige en gastvrije omgeving voor zowel inwoners als bezoekers.

Jouw rol: Als bestuurslid speel je een cruciale rol in het vormgeven van ons beleid en het uitstippelen van strategieën om onze doelen te bereiken. Onze projecten richten zich op de aandachtsgebieden Openbare Ruimte, Marketing, Bereikbaarheid, Toekomst en Onderzoek en Ondersteuning en Ontwikkeling van ondernemers in het centrum. Je zet je in voor het stimuleren van evenementen, het faciliteren van netwerkmogelijkheden en het bevorderen van duurzame groei voor lokale ondernemingen. Samen met gezellig, betrokken, professioneel en gepassioneerde collega bestuursleden werk je samen met de centrummanager en de centrumcoach aan projecten die het centrum laten bloeien en ondernemers de tools bieden om te excelleren.

Wat wij zoeken:

  • Je bent ondernemer in het winkel- wandelgebied in het centrum van Utrecht en/of zelfstandig ondernemer die de belangen van de andere zelfstandig ondernemers in het centrum goed kan vertegenwoordigen.
  • Een betrokken persoon met een hart voor de stad Utrecht en haar ondernemers.
  • Iemand die ideeën omzet in actie en in staat is om anderen te inspireren.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een teamspeler.
  • Een breed perspectief op ondernemerschap.
  • Beschikbaarheid voor maandelijkse vergaderingen op de 1e donderdag van de maand tussen 09:30 – 11:30 uur op een locatie in het centrum en daarnaast afhankelijk van het aandachtsgebied waar je samen met een ander bestuurslid aanspreekpunt voor bent soms nog wat tussentijds overleg.

 

Wat wij bieden:

  • De kans om direct bij te dragen aan de bloei van het Utrechtse centrum.
  • Een platform om je netwerk uit te breiden en samen te werken met diverse andere ondernemers, gemeente Utrecht en vastgoedeigenaren.
  • Een inspirerende, gezellige, professionele en dynamische omgeving waar jouw stem wordt gehoord.

Inclusiviteit is een essentiële waarde voor onze organisatie, en we streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin diversiteit wordt omarmd en iedereen gelijke kansen krijgt. We geloven dat verschillende perspectieven en achtergronden bijdragen aan innovatie, creativiteit en succes.

Sluit je aan bij ons gedreven team en maak een verschil in het hart van Utrecht!

Stuur je korte motivatie(brief) om deel te nemen in het bestuur naar info@cmutrecht.nl.

Samen bouwen we aan een levendige toekomst voor ons prachtige centrum.

Samenwerken. Innoveren. Ondernemen. Word een drijvende kracht achter het hart van Utrecht!