Centrumkwartieren

Het centrum van Utrecht is ingedeeld in vijf kwartieren, te weten: Vredenburgkwartier, Stadshuiskwartier, Domkwartier, Universiteitskwartier en Museumkwartier. De organisatie binnen de kwartieren wordt gevormd door de samenwerkende ondernemers uit het kwartier en aangestuurd en begeleid vanuit CMU.

De centrumkwartieren zijn gemaakt en ingeburgerd, de samenwerking verloopt zeer voorspoedig. Hadden de kwartieren hiervoor verschillende aanspreekpunten in de vorm van Kwartiermakers. Deze rol is nu gecentraliseerd rondom één aanspreekpunt voor alle kwartieren: de Centrumcoach.

Onze Centrumcoach is Jacqueline Bots. Jacqueline heeft een studieachtergrond in Economie, International Event, Music & Entertainment Studies. Door de jaren heen heeft ze ervaring opgedaan in zowel de retail- als horecabranche.

Jacqueline staat klaar voor al uw vragen en suggesties in en over de centrumkwartieren hoort graag wat er leeft en speelt, om op die manier betrokken bij elkaar te blijven en in te kunnen spelen op wat nodig is.

De iconen, schilden en kwartierplattegronden kun u hier bekijken en downloaden.

 

Jacqueline Bots

Centrumcoach
centrumcoach@cmutrecht.nl
06 - 33 01 19 91