Start in het hart

Panden die op dit moment beschikbaar zijn in het centrum van Utrecht hebben wij hier verzameld. Door op één plek alle informatie te bundelen bezorgen wij je graag een vliegende start in het hart. 

Neem voor meer informatie contact op met een van de vermelde makelaars of mail ons en wij helpen je graag verder zodat jij ook snel kunt starten.

Wil jij starten in het hart van Utrecht? Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden in het centrum.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan voor je klaar

Jeroen Roose-van Leijden

Centrummanagement Utrecht

centrummanager@cmutrecht.nl

tel: 06-39719777

Emiel Fonville

Gemeente Utrecht

e.fonville@utrecht.nl

tel: 06-50748724

Feiten en Cijfers

(Binnenkort) van start in het hart

Centrumkwartieren

Ondernemersverhalen

'Ik ben thuis in twee stadskwartieren.'

“Wat mij trekt aan het Universiteitskwartier is de reuring en de diversiteit aan mensen. Het is centrum maar er zijn bijna geen grote ketens. De Voorstraat is een prachtige locatie en ik zou nergens anders liever zitten dan hier. Geen straat in Utrecht kenmerkt zich zo door het unieke aanbod aan zaken.” (Hensley Dirks – Voortuin, Stathe, Back&Fourth)

'Deze stad heeft het karakter van een dorp.'

“Elkaar begroeten, dat is Utrecht. Dat heb je niet in andere steden in Nederland. Wij, de ondernemers in het Domkwartier, hebben goede contacten. We letten op elkaar en we helpen elkaar. Het is een kleine wereld in Utrecht. Ik voel me hier als ondernemer erg veilig en prettig.” (Amin Mayahi – Republic Dutch)

'Utrecht is ons stadsie, hier zijn we thuis'

“In onze Aziatische foodshop bestel je zowel traditioneel Aziatisch eten als fusion en moderne Aziatische gerechten met eerlijke ingrediënten van lokale ondernemers. We zijn verknocht geraakt aan deze stad en zijn ontzettend op onze plek in de Twijnstraat en het Museumkwartier met zijn knusse sfeer.” (Kim en Linda Kuo – Banana’s)

'Verrast worden door bijzondere concepten'

“Bijna iedere winkelstraat kun je kopiëren en plakken naar een andere stad. Maar als je door de stad loopt, wil je verrast worden door bijzondere winkels. Je bent een schatzoeker. Winkelen is in De Rode Winkel een totaalervaring. We hebben bij de verbouwing stevig geïnvesteerd in duurzaamheid, zodat we een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten. Dat past bij wat we verkopen: geen massaproducten; broeken die lang meegaan.” (Daan Broekman – De Rode Winkel)

Te Huur

Te Koop

Makelaars

Actueel overzicht op Funda

Centrumgids

Centrumutrecht.nl

Kijk voor een overzicht van alle winkels in het centrum, op centrumutrecht.nl. Op die pagina vinden bezoekers handige tips en de meest complete winkel- en horecagids van Utrecht. Vermelding in deze gids is gratis voor alle ondernemers in het centrum. Aanmelden van uw winkel of horecagelegenheid kan hier.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/cmutrechtnl/subsites/cmutrecht.nl/wp-content/themes/cmu/template-parts/agenda.php on line 4

Warning: array_multisort(): Argument #3 is expected to be an array or a sort flag in /data/sites/web/cmutrechtnl/subsites/cmutrecht.nl/wp-content/themes/cmu/template-parts/agenda.php on line 7