Shop Local verbindt

Utrecht verbindt

Ondernemers en culturele instellingen hebben het zwaar op dit moment. Velen zitten echter niet bij de pakken neer en verzinnen allerlei acties om het hoofd boven water te houden. Eigen initiatief om hun bezoekers op andere manieren van dienst te zijn. Zo laten veel horecaondernemers inmiddels hun producten af halen of ze bezorgen ze aan huis. Omdat onze lokale ondernemers wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, ook buiten coronatijd, hebben wij Shop Local in het leven geroepen. Samen met onze partners Utrecht Marketing en de centrumkwartieren willen we laten zien dat onze lokale ondernemers de stad maken tot wat hij is: speciaal. Samen met Utrecht Verbindt bieden we een platform en dragen we ons steentje bij om onze ondernemers door deze moeilijk tijd te helpen. En dat houdt niet op na de crisis. Want ook dan blijft het credo: Shop Local, keep Utrecht weird.

De initiatieven die zijn ontstaan om lokale ondernemers door de crisis te helpen hebben we hier gebundeld.

Daarnaast vind je op onze coronapagina informatie en antwoorden op vragen over het coronavirus. Bezoek de informatiepagina hier

Heb jij ook een goed initiatief om de zaak te laten draaien? Geef het dan aan ons door via info@cmutrecht.nl

Shop Local… Utrecht verbindt.

Voor elkaar

Winkelen

Studio Jux brengt jouw bestelling bij je thuis

Bij studio Jux koop je kleding en producten die eerlijk en duurzaam zijn geproduceerd. Je kunt nu bestellen via hun webshop. Deze wordt dan afgeleverd bij jouw thuis

Eten & Drinken

Karaf's afhaalmenu

Genieten van de heerlijkheden van Karaf kan nog steeds! Ga hiervoor naar het speciale afhaalmenu. Afhalen is mogelijk van woensdag t/m zondag. De bestelling kun je telefonisch doorgeven via 030 – 743 43 41. Wil je liever laten bezorgen dan kan dat via Thuisbezorgd.

Firma Pickles bezorgt

Bestel je burgers online voor bezorging door deliveroo of ga naar de website en klik op de links, in Utrecht kun je ook lunchen op zaterdag en zondag met deze te gekke burgers.

Uitgaan & Cultuur