Shop Local Utrecht

Lokaal is toch het leukst en het lekkerst! Wij hebben alle winkels en initiatieven geselecteerd die je alleen in Utrecht tegenkomt!

Heb jij ook een goed initiatief of lokaa parektje die wij nog niet hebben opgenomen? Laat het ons weten via info@centrumutrecht.nl


Lokale initiatieven

Utrecht-winkel.nl

De webshop utrecht-winkel.nl blijft open dus kun je online nog steeds typische Utrechtse cadeautjes kopen. Van Domtoren kaarsen en Utrechtse sokken tot Delfts blauwe vazen en sleutelhangers van Nijntje.

Winkelen

De Rode Winkel

Heb je kledingadvies nodig? Je kunt bellen, appen, mailen en videobellen met de Rode Winkel, 7 dagen per week van 10:00 tot 21:00. Ook kun je gebruik maken van de Gratis Thuispasservice. Hierbij kan je een selectie van ons assortiment thuis passen en betaal je alleen de producten die je wilt houden.

Studio Jux brengt jouw bestelling bij je thuis

Bij studio Jux koop je kleding en producten die eerlijk en duurzaam zijn geproduceerd. Je kunt nu bestellen via hun webshop. Deze wordt dan afgeleverd bij jouw thuis

Eten & Drinken

Karaf's afhaalmenu

Genieten van de heerlijkheden van Karaf kan nog steeds! Ga hiervoor naar het speciale afhaalmenu. Afhalen is mogelijk van woensdag t/m zondag. De bestelling kun je telefonisch doorgeven via 030 – 743 43 41. Wil je liever laten bezorgen dan kan dat via Thuisbezorgd.

Firma Pickles bezorgt

Bestel je burgers online voor bezorging door deliveroo of ga naar de website en klik op de links, in Utrecht kun je ook lunchen op zaterdag en zondag met deze te gekke burgers.

Uitgaan & Cultuur