Bereikbaarheid

CMU werkt samen met de betrokken partijen aan een goed bereikbaar centrum voor zowel voetganger, fietser, automobilist als de bezoeker die met het openbaar vervoer komt. Hierbij is CMU gesprekspartner op het gebied van (fiets)parkeren, routering, bewegwijzering, looproutes, wegwerkzaamheden en bijbehorende verkeersmaatregelen.

Utrecht is de gezelligste, mooiste én best bereikbare winkelstad van Nederland. Om de weg naar het centrum nog eenvoudiger te vinden, kijkt u op GoedopWeg.nl. Deze website is een initiatief van o.a. gemeente Utrecht, provincie Utrecht en Rijkswaterstaat en biedt routeplanners voor auto, openbaar vervoer en fiets.

 

GoedopWeg.nl & de Reiswijzer

Op GoedopWeg.nl vindt u tevens uitgebreide informatie over werkzaamheden en mogelijke verkeershinder. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Reist u vaak in de regio? Dan kunt u zich ook aanmelden voor de Reiswijzer. Daarmee krijgt u via e-mail persoonlijke informatie over werkzaamheden op uw route. Op GoedopWeg.nl vindt u ook het laatste nieuws op het gebied van bereikbaarheid en een overzicht van opvallende projecten in de regio Utrecht.

Slim Utrecht In-app

Gemakkelijk en voordelig parkeren in Utrecht? Met app Slim Utrecht In van gemeente Utrecht vindt u de kortste weg naar één van de locaties van P+R Utrecht. U kunt hier voordelig parkeren en vervolgens makkelijk met bus of tram heen en weer naar het centrum reizen.

Bevoorrading

Ondernemers in het centrum lopen meer en meer tegen logistieke problemen aan als het gaat om bevoorrading. Door net iets anders te plannen, door met andere ogen naar het bedrijfsproces te kijken, door samen te werken, kan op vele manieren efficiency worden bereikt. Ondernemers kunnen kosteloos sparren over logistieke vraagstukken met Taco Jansonius, Logistiek makelaar voor Utrecht. Hij helpt bedrijven op weg richting slimmere, goedkopere of duurzamere logistiek. Voor bedrijven die logistieke verbeterprojecten gaan uitvoeren is ondersteuning (maximaal 20 advies-/ begeleidingsuren) en een financiële bijdrage (maximaal € 4000,–) beschikbaar. De Logistiek Makelaar is een initiatief van het samenwerkingsverband Goedopweg en werkt in opdracht van de gemeenten Utrecht en Amersfoort. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Taco Jansonius E tacojansonius@portofutrecht.nl M 06-46051961