Vredenburgkwartier

Het Vredenburgkwartier staat bekend om z’n veelzijdigheid. Hét shopwalhalla van Utrecht. Dit gedeelte van het centrum grenst aan het vernieuwde Hoog Catharijne en heeft veel winkels, horeca en natuurlijk TivoliVredenburg.

Daarnaast vind je er de markt en het authentieke Wijk C. Juist omdat dit een van de eerste kwartieren is waar de bezoeker van Utrecht aankomt is in dit kwartier veel aandacht voor de (her) inrichting en beheer van de openbare ruimte.

Het moderne Vredenburgkwartier ligt in het bruisende hart van de stad Utrecht en vanaf het station loop je er zo naartoe.

Het Vredenburg en Wijk C zijn van oudsher bekend als een bedrijvig gebied. Vanaf een rondvaartboot zie je de oude werfkelders, bijzondere gevels en bruggen. Wandelend ontdek je de smalle steegjes en interessante straatnaambordjes.

Shoppen in Utrecht is meer dan winkel in, winkel uit. In de oude binnenstad en in Utrechts shopping mall Hoog Catharijne ben je zo een hele dag zoet. Van (hoeden)speciaalzaak naar koffiebar, van een rondje over de Oudegracht naar je favoriete winkelketen of warenhuis.

Het is een plek om te eten, te overnachten, te struinen en te ontdekken.

Het Vredenburgkwartier wordt actief gepromoot op internet via de sociale mediakanalen. Voor de herkenbaarheid is gekozen voor één look & feel.

Contactpersoon is centrumcoach Jacqueline Bots

Jacqueline Bots centrumcoach@cmutrecht.nl 06-33011991

 

 

Vredenburgkwartier (pdf)
Website
Instagram
Facebook