Museumkwartier

Het Museumkwartier staat bekend om haar gezelligheid, veelzijdigheid en natuurlijk kunstzinnigheid. Zo is de Twijnstraat haast een dorpsstraat in de stad. Er bevinden zich een grote variatie aan bijzondere winkels, knusse cafés en musea. In het kwartier wordt actief samengewerkt met diverse culturele evenementen en instellingen.

Het Museumkwartier Utrecht is een authentiek, historisch stadskwartier waar je de hele dag doorheen kunt struinen. De groene wijk biedt gezelligheid en rust. Ga op zoek naar verborgen pareltjes op het gebied van musea, horeca, winkels, ambacht en historie.
Dit is hét kwartier met misschien wel de grootste veelzijdigheid aan retailers, cultuur en groen in Utrecht. Het huisvest de meeste musea van Utrecht, diverse ambachten, gezellige horeca en goede lunchplekken. Dit historische gebied van Utrecht herbergt tevens vele verborgen straatjes en veel groen.
Het Museumkwartier wordt actief gepromoot op internet via een website en de sociale mediakanalen. Hier kom je achter verborgen schatten, ontdek je wat er allemaal te doen is en leer je de mensen in het Museumkwartier kennen.

Contactpersoon is centrumcoach Jacqueline Bots

Jacqueline Bots centrumcoach@cmutrecht.nl 06-33011991

 

Museumkwartier (pdf)
Website
Instagram
Facebook