Stadhuiskwartier

Het kleinste centrumkwartier is het Stadhuiskwartier, staat ook wel bekend als het best bewaarde winkelgeheim van Utrecht. Rondom het oude Stadhuis vind je hier de leukste authentieke winkels, restaurants en cafés.

De vele familiebedrijven en speciaalzaken, maken het winkelaanbod in het Stadkwartier zo bijzonder. De eigenaren van deze winkels kiezen voor ambacht, service en kwaliteit; dat zie je en dat voel je, in de winkels en op straat. Zo op de Neude, de Oudegracht, achter het stadhuis of in een van de zijstraten, zoals de Schoutenstraat en de Korte Jansstraat.

Het voormalig postkantoor aan de Neude is omgebouwd tot een modern, multimediaal centrum. In de ‘Post Utrecht’ bevinden zich onder meer de bibliotheek, Broese Boekverkopers, Bever Buitensport, Albert Heijn Foodmarket en een bewaakte fietsenstalling.

Iconen zoals de Winkel van Sinkel, het oude postkantoor en horecaplein de Neude bevinden zich in dit kwartier. In het Stadhuiskwartier worden veel evenementen georganiseerd en promotiecampagnes uitgevoerd.

Het Stadhuiskwartier wordt actief gepromoot op internet via een website en de sociale mediakanalen. Voor de herkenbaarheid is gekozen voor één look & feel.

Contactpersoon is centrumcoach Jacqueline Bots

Jacqueline Bots centrumcoach@cmutrecht.nl 06-33011991

 

 

Stadhuiskwartier (pdf)
Website
Instagram
Facebook