Universiteitskwartier

Het Universiteitskwartier is eigenwijs en uniek met bijzondere winkels en horeca. Zo is de Voorstraat een unieke winkelstraat en vormt de Potterstraat een gevarieerde schakel naar de andere stadskwartieren. Naast het organiseren van evenementen zoals het Fonteynfestival en het Streekbierfestival doet het kwartier via een marketingcampagne aan de promotie van dit eigenwijze kwartier.

Op de website van het Universiteitskwartier is een groot deel van de ‘mensen van het kwartier’ terug te vinden. En naast informatie over bedrijven, evenementen en de mensen daarachter, vind je hier veel praktische informatie over deze verscholen parel van het Utrechtse centrum.

In de periode mei-juni is het universiteitskwartier ook offline zichtbaar via posters en folders in horeca en culturele gelegenheden in de hele stad en directe omgeving, Abri’s in de binnenstad, online advertorials op DUIC en NU.nl Utrecht, advertenties en advertorials in het boekje van Culturele Zondagen en de UITagenda en de DUIC krant. Culturele Zondagen laat ook nog de hele zomer campagnemateriaal zien in de UITfeesteditie.

Het Universiteitskwartier wordt actief gepromoot op internet via een website en de sociale mediakanalen. Voor de herkenbaarheid is gekozen voor één look & feel.

Contactpersoon is centrumcoach Jacqueline Bots

Jacqueline Bots centrumcoach@cmutrecht.nl 06-33011991

 

 

 

 

 

Universiteitskwartier (pdf)
www.unikwartier.nl
www.unikwartier.nl

 

Instagram
Facebook