Ondersteuning online marketing en sales

Om succesvol in te kunnen spelen op de nieuwe consument biedt Centrummanagement Utrecht ondernemers in het centrum een supportprogramma aan op het gebied van online marketing en sales. Onderdeel van het programma is een pakket aan hulpmiddelen. Het doel van dit programma is om jou als ondernemer te helpen bij het benutten van online kansen. Hieronder vind je een overzicht .

Gratis online marketing leer- & coachingstraject

t.w.v. € 3.218,40

Via de subsidieregeling ‘Ondernemer Centraal’ van de gemeente Utrecht kan je nu gratis een leer- en coachingstraject van een jaar volgen bij GetOn. Het traject is bedoeld voor ondernemers en medewerkers die enthousiast zijn over de mogelijkheden van online marketing en daarover meer willen leren.

Wat kun je verwachten?

✓ Helder leerplan

✓ Praktische cursussen & online coaching

✓ Jaar lidmaatschap op het leerplatform

✓ 12 x 1-op-1 sessie met een expert

Hoe werkt het traject?

Het traject start met een kick-off sessie van een uur. In deze sessie evalueer je samen met een allround online expert van GetOn de huidige stand van zaken. De expert geeft een rondleiding in het leerplatform. Ook krijg je persoonlijk advies, gebaseerd op jouw ambities.

Na de kick-off helpen de online coaches je om het maximale uit de cursussen te halen. Ze kijken graag met je mee en voorzien jouw werk van opbouwende feedback. Inbegrepen bij het traject zijn twaalf online 1-op-1 sessies met een expert. Tijdens zo’n sessie tackle je in een uur jouw vraagstuk. Je krijgt antwoord op al je vragen en concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Wat ga je leren?

Via praktische cursussen leer je toepasbare skills om online een consistente groei te realiseren. Je gaat aan de slag met verschillende thema’s, waaronder:

  • Storytelling en branding
  • Content en socialmediamarketing
  • Conversie-optimalisatie & marketing analytics
  • E-mailmarketing
  • Online advertising
  • SEO & lokale SEO
Wat is de tijdsinvestering?

Als je maximaal van het traject wilt profiteren, vraagt dit een tijdsinvestering van minimaal 16 uur per maand van jou of één van je medewerkers.

Subsidie aanvragen

Het traject van GetOn is één van de opties uit het hulpaanbod van de gemeente Utrecht. De regeling start met een toekomstgesprek met een adviseur. Tijdens het gesprek vraagt de adviseur jou waarbij je hulp kan gebruiken en bespreekt hij de mogelijkheden met je. Aanmelden voor het toekomstgesprek kan via deze pagina.

Gratis uitproberen

Weet je niet zeker of het traject iets voor jou is? Probeer het leerplatform gratis een jaar uit via deze link, aangeboden door CMU.

Hulp bij inkopen: Orderchamp

Ben je op zoek naar inspirerende merken met unieke producten? Neem dan eens een kijkje op Orderchamp. Orderchamp is een online marktplaats waar je gemakkelijk inkopen kan doen bij meer dan 300 inspirerende merken met 20.000 unieke producten.

Hoe het werkt:

Stap 1 – Meld je aan

Gratis toegang voor alle retailers.

Stap 2 – Eén checkout bij meerdere leveranciers

Direct afrekenen bij verschillende merken zonder extra accounts aan te maken. De meeste merken hanteren een minimum van nog geen 200 euro.

Stap 3 – Veilig afgehandeld en geleverd
De leverancier krijgt pas uitbetaald als jij de order ontvangen hebt.

Profiteer van alle voordelen die normaal alleen weggelegd zijn voor grote spelers. Meld je hier gratis aan.