Logistiek Makelaar

Wil je als ondernemer in het centrum kijken hoe je logistieke processen kunt verbeteren? Door net iets anders te plannen, door met andere ogen naar het bedrijfsproces te kijken, door samen te werken? Het bereiken van efficiency kan op vele manieren, soms simpel, soms wat ingewikkelder. Vaak levert het kostenbesparingen op. Neem contact op met onze logistiek makelaars via stadslogistiek@utrecht.nl.

De gemeente Utrecht heeft sinds dit jaar twee nieuwe logistiek makelaars aangesteld: Berend van Heezik en Ivo Santegoets.

Berend van Heezik, adviseur goederenvervoer, horecabundeling en modal shift

Mijn naam is Berend van Heezik en samen met Ivo Santegoets sta ik graag de ondernemers van de stad en gemeente Utrecht bij met raad en daad ter voorbereiding op de ZE-Zone, en de benodigde acties hiervoor. Ivo is gespecialiseerd in het bijstaan van zzp’ers en mkb bedrijven. Mijn kracht en expertise ligt in het adviseren op de vlakken goederenvervoer, horeca bundeling en modal shift.

Geboren in Utrecht en getogen in Maarssen, bestaat er voor mij geen mooiere uitdaging dan impact te kunnen maken in je eigen stad. Op de fiets door de stad, verbaas ik me toch steeds weer over hoe mooi het hier toch is. Ik heb voor deze functie altijd in de private sector gewerkt, en dan met name op het nationale en internationale (weg)transport. Echter de motivatie om deze mooie stad en de mensen daarin te helpen in de transitie, heeft ervoor gezorgd dat ik me de komende jaren hiervoor mag inzetten.

Heb je vragen of wil je gewoon eens sparren over je huidige goederenstromen of vervoer, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen voor een kosteloos gesprek: 06-49319493, berend.van.heezik@utrecht.nl

Ivo Santegoets, adviseur ZZP’er en MKB

Voordat ik in 2018 als onafhankelijk adviseur startte, werkte ik jarenlang in de autobranche en hield ik mij vooral bezig met taxi’s, bestelwagens en lichte vracht.

De zero-emissiezones in veel grote steden vraagt van ondernemers, van groot tot klein, om concrete stappen te zetten richting de verduurzaming van bestel- en vrachtwagens. Als logistiek makelaar help ik ondernemers om de juiste voorbereidingen te maken en concrete stappen voor te bereiden, zodat zij ook op lange termijn hun werkzaamheden kunnen blijven voortzetten. Daarbij kijk ik niet alleen naar elektrificatie; voor sommige ondernemers kan het juist interessant zijn om de logistiek op een andere manier in te richten. Het is prachtig om voor een stad als Utrecht samen met Berend de rol als logistiek makelaar te mogen vervullen.

Ben je ZZP’er of MKB’er en krijg je te maken met de ZE-zone? Neem dan contact met mij op voor een kosteloos adviesgesprek: 06-29749097, ivo.santegoets@utrecht.nl