Logistiek Makelaar

Wilt u als ondernemer in het centrumkijken hoe u uw logistieke processen kunt verbeteren? Door net iets anders te plannen, door met andere ogen naar het bedrijfsproces te kijken, door samen te werken? Het bereiken van efficiency kan op vele manieren, soms simpel, soms wat ingewikkelder. Vaak levert het kostenbesparingen op.

Als ondernemer kunt kosteloos sparren over logistieke vraagstukken. U kunt uw plan pitchen en het netwerk van de logistiek makelaar kan helpen in de richting van slimmere, goedkopere of schonere logistiek. We hebben ruime ervaring met logistieke bedrijfsprocessen en we denken graag met u mee.

Heeft u een bedrijf dat met bestelbussen of vrachtwagens in Utrecht of Amersfoort goederen vervoert? En wilt u in contact komen met andere bedrijven? Heeft u kennis nodig over lokale regels en subsidieregelingen? Of kunt u wel een frisse dosis inspiratie gebruiken? Neem contact op met onze logistiek makelaar via logistiek@goedopweg.nl.

Wilt u als ondernemer in de regio Utrecht kijken hoe u logistieke processen slimmer en duurzamer kunt inrichten? Of bent u een (startende) ondernemer met een innovatief plan dat bijdraagt aan minder vervoersbewegingen in de stad? De logistiek makelaar helpt u verder.