Zaak in beeld… Multicopy

Dat zich in het Domkwartier veel winkels, horeca en andere bedrijven bevinden, mag duidelijk zijn. Maar wie en wat gaat er echter achter al die ‘zaken’ schuil? Deze keer vertelt Sales and Marketing Manager Kees van Staa meer over Multicopy Utrecht-Nieuwegein op de hoek Drift-Nobelstraat.

‘Multicopy is meer dan print- en drukwerk’

Winkels en horeca genoeg in het Domkwartier. Maar er is meer dan dat. Zo is ‘de Multicopy’ daar op de hoek van de Drift en de Nobestraat een begrip in Utrecht. Zeker onder studenten. Wie heeft er niet een scriptie of een paper geprint? Maar Multicopy is meer dan alleen maar printen of kopiëren.

Hoe zou jij Multicopy omschrijven? 

“Simpel gezegd: als allround communicatieondersteuner, meer dan alleen maar kopieën… We bedenken slimme communicatieoplossingen, ontwerpen opvallende communicatiemiddelen, we personaliseren communicatie zoals direct mailings of informatieve manuals en we zijn sterk in sign. Van posters tot banners en van gevelreclame tot autobelettering.”

Wat voegt jullie bedrijf / jullie concept toe aan het Domkwartier? 

“Wij zijn natuurlijk een begrip op de hoek van de Drift en de Nobelstraat. Al meer dan dertig jaar zitten wij  op deze zelfde plek. Je zou haast zeggen: wie is er niet groot mee geworden? Veel studenten in ieder geval wel. Maar zoals al gezegd, doen wij veel meer dan dat. Multicopy gaat altijd net die ene stap verder om de beste totaaloplossingen te realiseren. Snel, opvallend en resultaatgericht.

Waar ben je trots op? 

“Op het concept wat wij toevoegen om een bedrijf te kunnen helpen/ontzorgen met de daarbij behorende producten. Van beurzen, waterflesjes en bedrijfskleding tot schilderijen van diverse materialen en promotionele artikelen. Oftewel, de oplossingen die wij verzorgen om ondernemers te helpen. En dat doen wij door de communicatie net even iets mooier, iets beter, iets efficiënter en iets opvallender te maken, zodat zij hun klanten beter kunnen bereiken.”

Wat zijn jullie plannen voor de toekomst? 

“Het verschil maken tussen de online leverancier en het persoonlijke contact, waarmee wij merken wat de klant fijn vind, verder natuurlijk het uitbreiden van onze producten. En verder duidelijk laten zien dat Multicopy The Communication Company is. Dus allesbehalve een copyshop, maar hét adres voor bedrijven en organisaties die hun communicatie slimmer, efficiënter, completer, mooier of effectiever willen laten maken.”

Ook deze winkel is te vinden op onze winkelgids www.centrumutrecht.nl