Uitnodiging: Cyber boostsessie voor ondernemers

Een op de vijf ondernemers krijgt te maken met een cyberaanval. Het overkwam bijvoorbeeld een eigenaar van een autoverhuurbedrijf uit Amersfoort. Een hacker brak in op zijn computersysteem, versleutelde bestanden en eiste 6.500 euro losgeld om de bedrijfsgegevens weer vrij te krijgen. Wat zou jij doen bij zo’n cyberaanval? 

Op dinsdag 28 november kun je als ondernemer gratis deelnemen aan een cyber boostsessie onder begeleiding van cybersecurityprofessionals. Tijdens de cyber boost sessie oefen je met een realistisch scenario, leer je waar je aan moet denken tijdens een cyberaanval, leer je van andere ondernemers en ga je naar huis met tips en tricks voor jouw onderneming.  

Meld je aan! 
De cyber boostsessie is op dinsdag 28 november bij Bar Beton Rijnsweerd. Je kunt deelnemen aan de middagsessie (14.30 uur tot 17.30 uur) of de avondsessie (18.30 uur tot 21.30 uur). Tussen 17.45 en 18.30 serveren we soep en broodjes waar je na de middagsessie of voor de avondsessie bij aan kunt sluiten. Meer lezen en aanmelden voor de sessies doe je hier.