‘Kleur de Stad’ deze winter weer in Utrecht

Het is weer wintertijd en dus tijd om het centrum van Utrecht weer extra in het licht te zetten. Naast de sfeerverlichting en de prachtig verlichte bomen is ook dit jaar Kleur de Stad dit jaar weer terug. Van 8 december tot en met 6 januari toveren Mr.Beam en Centrummanagement Utrecht dagelijks tussen 17 en 21 uur weer zeven gevels in het centrum om tot kleurplaten voor jong en oud.

Bezoekers en bewoners van Utrecht kunnen weer volop aan de slag om de gevels van Meesie, Optical Art, Combo Design, B&B De Verrassing, De Morgenster, Velvet Hair&Vintage, Butcher of Blue, Winkel van Sinkel én de zijvleugel van de Domkerk naar eigen invulling in te kleuren.

De kleurplaten zijn te downloaden op www.kleurdestad.nl of af te halen bij de locaties waar we projecteren. Hier vind je ook de adressen van de in te kleuren gevels terug. Inzenden kan tot en met 20 november en vervolgens zijn de creatieve invullingen van de gevels dit jaar weer terug te zien tussen 8 december en 6 januari in het centrum van Utrecht.

Kleur de Stad is een kunstwerk van Mr.Beam op initiatief en in opdracht van Centrummanagement Utrecht. Het project wordt gefinancierd door ondernemers en vastgoedeigenaren vanuit het Ondernemersfonds Utrecht en we brengen dit onder de aandacht van bewoners en bezoekers in partnerschap met Utrecht Marketing.

Foto: Aad van Vliet

Foto: Aad van Vliet

Beeld: Mr.Beam

Foto: Aad van Vliet