Even voorstellen: Kyra Kasel fondsmanager OfU

Het Jaarcongres was een inspirerende spoedcursus ondernemersfonds

Onlangs beleefde ik tijdens het Jaarcongres van OfU mijn vuurdoop als nieuwe fondsmanager. Op het podium in het prachtige Spoorwegmuseum nam ik het stokje over van Alan Grommers en stelde ik me officieel voor aan de ondernemers van Utrecht. 

Podium

Op een podium staan is voor mij niet nieuw, ik kom uit de Utrechtse theatersector en heb ruim zeven jaar gewerkt bij community theatergroep Stut als Hoofd Publiciteit en Acquisitie. De rol die ik ga spelen is wel nieuw. Ik kijk er erg naar uit om deel uit te gaan maken van het ondernemersfonds en ben al warm welkom geheten door mijn nieuwe collega’s en de bestuursleden.

Bottom up

Met veel interesse volg ik Ondernemersfonds Utrecht al enige jaren. Ik ben onder de indruk van de manier waarop gewerkt wordt aan een prettig klimaat in de stad voor ondernemers (en indirect dus ook voor bewoners). Het fonds kenmerkt zich door een innovatieve, transparante en bottom up aanpak die mij erg aanspreekt. Dat ik nu mag aantreden als nieuwe fondsmanager is dan ook een prachtige stap in mijn carrière en ik wil me graag inzetten om vervolg te geven aan de structurele inbedding en profilering van het fonds in de Utrechtse samenleving. 

Spoedcursus

Het Jaarcongres heb ik ervaren als een inspirerende spoedcursus ondernemersfonds. Ik heb veel handen geschud en geluiden gehoord. Ik zie allerlei kansen en uitdagingen betreffende de structurele rol van het fonds en ik wil graag verder in gesprek met de diverse partijen die daarmee te maken hebben. Samen met jullie ga ik me volop inzetten voor een bruisende en ondernemende stad. Want in Utrecht, daar gebeurt het! 

Kennismaken

Kennismaken met onze nieuwe fondsmanager? Nodig haar vooral uit voor een evenement of een kop koffie. Je kunt haar bereiken via kyra@ondernemersfondsutrecht.nl of 06-20421112.

 Foto: Beeldboot/Gertjan Kooij