70 gratis energiescans voor ondernemers

Wil jij weten wat je kunt doen om je energiekosten blijvend te verlagen? Meld je dan aan voor een gratis energiescan met 1 jaar begeleiding ter waarde van 1.000 euro. Het levert direct energiebesparing én een lagere energierekening op. Na het aanvragen, neemt adviesbureau EnergiePartners contact op om de scan in te plannen. Een adviseur Lees verder… »


Utrecht nog steeds op 1

Het Utrechtse centrum neemt ook dit jaar weer de eerste plek in op de lijst van beste binnensteden van Nederland, zo blijkt uit de Vitaliteitsbenchmark Centrumgebieden uitgevoerd door adviesbureau Goudappel dat maandag naar buiten kwam. Sinds 2015 geeft deze tweejaarlijkse benchmark weer hoe het gesteld is met de economische vitaliteit van de 100 grootste centrumgebieden Lees verder… »


Gerenoveerde winkel Broekman is weer open

Na een intensieve renovatie van anderhalf jaar is de vernieuwde herenmodezaak Broekman aan de Lange Elisabethstraat 20 in Utrecht weer open. De winkel die al generaties lang bekend staat om zijn vakmanschap, passie voor kleding en persoonlijke service heeft gekozen voor een vernieuwd Premium Men’s Fashion concept onder de naam Broekman. Broekman in gehuisvest in Lees verder… »