Zing mee in Café van Wegen

Iedere laatste zondag van de maand: DE UTRECHTSE MEEZINGERIJ van 16.00 tot 19.00 uur in karakteristieke Utrechtse Café van Wegen.  Bij DE UTRECHTSE MEEZINGERIJ zingt men samen eenstemmig het Nederlandstalige lied met muzikale begeleiding van professionele muzikanten, de Meezingerij staat voor een ieder open die mee wil zingen en is gratis toegankelijk. Zangkunst is niet nodig, het maakt niet uit of je jong oud dik dun groot of klein bent als je maar mee doet en voor de teksten zijn er tekst bundels aanwezig op de locatie.

DE UTRECHTSE MEEZINGERIJ heeft als doel om samen eenstemmig het populaire Nederlandstalige lied te zingen met een zo laag mogelijke drempel! Samen zingen ongeacht of je nu rijk, arm, jong oud wit zwart dik dun groot klein wel of niet mooi kan zingen, iedereen die gezellig mee wil doen is welkom bij DE UTRECHTSE MEEZINGERIJ. De meezingers worden bij de meezingerij begeleid en ondersteund door ervaren muzikanten en voor de teksten zijn tekstbundels van DE UTRECHTSE MEEZINGERIJ aanwezig. 

Iedere laatste zondag van de maand van 16.00 tot 18.30 uur met een eventuele uitloop tot 19.00 uur. Het café is open van 15.00 tot 20.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.deutrechtsemeezingerij.nl