Winterschool: gratis webinars online marketing

Ondernemers hoeven deze winter niet stil te zitten, want het hulpprogramma van Nu Digitaal wordt in samenwerking met de Google Digitale Werkplaats uitgebreid met een ‘Winterschool’. Tijdens de Winterschool geeft Google een serie praktische online marketing webinars met handige tips voor ondernemers.

De Winterschool gaat van start op woensdag 25 november en loopt t/m vrijdag 11 december. De online webinars worden begeleid door professionele trainers. Alle ondernemers uit de provincie Utrecht mogen gratis deelnemen aan de webinars. Dit is een aanvullende service als onderdeel van het totale hulpprogramma van Nu Digitaal. 

Tijdens De Winterschool worden er 4 webinars gegeven met uiteenlopende onderwerpen. Je leert in de webinars onder andere hoe je content creëert voor social media, hoe je optimaal gebruik maakt van Google Mijn Bedrijf, hoe je kan starten met SEA en meer kan halen uit e-mailmarketing. Het zijn 4 praktische webinars die voor alle ondernemers geschikt zijn en die vooral in deze bijzondere tijd extra handvatten geeft om direct toe te passen in de online marketing strategie. 

Het hulpprogramma van Nu Digitaal is succesvol van start gegaan in september en heeft inmiddels al meer dan 1.200 online marketing rapportages voor ondernemers gegenereerd, meerdere masterclasses gehost en tientallen ondernemers van 1-op-1 begeleiding voorzien. Op 16 november vindt de masterclass ‘Hoe bouw je een sterk merk’ nog plaats, waarna eind november de Winterschool van start gaat. 

Inschrijven het Nu Digitaal hulpprogramma met o.a. toegang tot ‘de Winterschool’ kan via onderstaande link: https://utrecht.nudigitaal.nl/winterschool

Nu Digitaal is een initiatief van Centrummanagement Utrecht (CMU) en de Utrechtse startup GetOn. Het programma wordt financieel mogelijk gemaakt door de provincie Utrecht en de gemeente Utrecht. Daarnaast ondersteunen verschillende (lokale) partners het project. Inmiddels hebben de gemeenten Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Vianen, IJsselstein, Hilversum en Utrecht zich bij het initiatief aangesloten, alsmede een branchevereniging.

Nu Digitaal biedt op verschillende wijzen hulp aan ondernemers. Zo wordt er 1-op-1 advies geboden en kunnen ondernemers een online scan aanvragen. Tevens is er een digitale marketing Coach beschikbaar. Verder staat maandelijks een nieuw digitaal marketingthema centraal. Hierover wordt een online masterclass gegeven, die voor ondernemers live te volgen is. Ook zijn er bijeenkomsten om kennis te delen  met andere ondernemers.