Winterfeest in Utrecht

Als de feestverlichting wordt ontstoken, de blaadjes van de bomen vallen en het kouder wordt is het winterseizoen echt gestart. Vier het winterfeest in Utrecht met hartverwarmende activiteiten, ga samen lekker uit eten, vind mooie cadeaus en haal het kerstgevoel in je naar boven!

Wintercampagne

Utrecht Marketing start de campagne Winterfeest in Utrecht. De wintercampagne richt zich op Utrecht en de regio (binnen een straal van 25 km) en heeft als doel het winteraanbod van Utrecht onder de aandacht te brengen en om het ‘kerstgevoel’ op te roepen wanneer het over de stad gaat. Hierbij wordt vooral gemikt op gezinnen met kinderen.

Landingspagina

Voor de campagne is een speciale landingspagina gemaakt op bezoek-utrecht/nl/winterfeest. Andere communicatie-uitingen bestaan onder meer uit content op digitale outdoorschermen, opname in diverse wijkbladen en kranten, samenwerkingen met DUIC en AD.nl, advertenties op social media en een regionale outdoor- en indoorcampagne.

Partners

Met behulp van een aantal partners worden consumenten verleid naar Utrecht te komen en hier tijd door te brengen. De eyecatchers: Winter Station in het Spoorwegmuseum, de lichtjestour in de Domtoren, Back to Oz in de Stadsschouwburg, De Warme Winterboot van Schuttevaer, Kerstival in Museum Catharijneconvent, Kerstliedjes in Museum Speelklok en het nijntje wintermuseum. bezoek-utrecht.nl/winterfeest