Winkelen op afspraak

Voor een aantal ondernemers bracht de persconferentie van deze week een klein lichtpuntje: winkelen op afspraak. Met winkelen op afspraak kun je als ondernemer nog steeds maar een beperkt aantal klanten bedienen. Toch stelt het je wel weer in staat meer contact te hebben met je klanten.

Graag denken we met je mee als je inspeelt op de kansen van winkelen op afspraak. Om je klanten te verwelkomen en te wijzen op de maatregelen zijn er nieuwe materialen gemaakt. Heb je een deurbeleidposter nodig, is je welkomstmat aan vervanging toe, een paraplubak met leenparaplu’s nodig zodat klanten droog kunnen wachten of wil je een makelaarsbord voor op het raam om te laten zien dat je open bent? Neem dan vooral contact met ons op via info@cmutrecht.nl. Wij maken graag een afhaalafspraak of komen de materialen langsbrengen. 

Ook als je nieuwe of extra wachtstippen nodig hebt, laat het ons weten. Wij denken graag met je mee bij het inrichten van een wachtrij in de buitenruimte. Als er andere vragen zijn stel deze dan ook vooral via het bovenstaande e-mailadres. Sterkte en succes de komende weken.

Zie hier een overzichtje met tips voor Winkelen op afspraak en bekijk ook deze tips van InRetail