Wat doe jij om de crisis te doorstaan?

Iedereen krijgt het zwaar te verduren in deze tijd vanwege de abrupte sluiting van culturele instellingen, het afgelasten van grote evenementen en de sluiting van de horeca tot 6 april. Het is daarentegen wel fantastisch om te zien over welke creatieve veerkracht ondernemers bezitten.

Eigen initiatief om hun bezoekers op andere manieren van dienst te zijn en van horecaondernemers om hun producten te laten afhalen of thuis te bezorgen, is natuurlijk prachtig.

Heel graag willen wij hen hierbij ondersteunen en we hebben daarom de pagina Help mee en bestel of haal af! op onze site aangemaakt waarop we alle initiatieven vermelden. Ook op deze website zullen we de initiatieven vermelden zodat we kunnen bijdragen aan een zo groot mogelijke exposure voor de initiatieven.

Ondertussen hebben we al mooie initiatieven binnengekregen van onder meer Bar Cava die haar heerlijke kaasfondue nu ook thuis bezorgt, en Black Brew die koffie nu schenkt vanuit een speciaal koffieloket én daarbij dat heerlijke bakkie ook nog eens gratis aanbiedt aan zorg- en hulpverleners.

Wij roepen ondernemers op om hun initiatieven aan ons door te geven via info@centrumutrecht.nl of info@cmutrecht.nl  en jou natuurlijk om bij hen te bestellen of af te halen! Hou de pagina in de gaten.

Samen kunnen we de crisis aan!