Vragen over de toekomst van uw bedrijf? URECA denkt mee!

De voortdurende coronacrisis brengt grote onzekerheid mee voor veel ondernemers. We zijn genoodzaakt ons aan te passen, te bezuinigen en soms zelfs om te sluiten. We krijgen verschillende vragen binnen, zoals: Hoe kan ik mijn businessmodel aanpassen? Hoe kan ik mijn kosten terugdringen? Hoe kan ik netjes mijn onderneming beëindigen?

Met deze, en andere corona gerelateerde, vragen kunt u terecht bij URECA (de Utrecht Region Economische Corona Alliantie). URECA is opgericht door ondernemers en bestaat uit een netwerk van ondernemers, adviseurs en experts op allerlei gebieden (financieel, juridisch, marketing etc.) die kosteloos kunnen meedenken, helpen en sparren over uw vraag.

Adviestegoed beschikbaar
Soms is het noodzakelijk om aanvullend advies en ondersteuning in te winnen. URECA kan dan een adviestegoed geven. Het tegoed kan gebruikt worden voor het inzetten van een adviseur uit uw eigen netwerk of uit het netwerk van URECA. 

Bereid u voor op de toekomst
In het document “Ondernemen in coronatijd: zó kijk je vooruit legt URECA uit hoe u zich kunt voorbereiden op de toekomst door in scenario’s te denken. Het geeft houvast voor de komende maanden – of zelfs jaren.

Neem contact op met URECA
Ook als u uw hulpvraag nog niet scherp heeft, of als u vragen heeft naar aanleiding van het document over scenarioplanning, neem dan contact op met URECA. Zij kunnen u helpen uw vraag aan te scherpen en zij zitten klaar om u in contact te brengen met iemand die u concreet verder kan helpen. Laat uw gegevens achter op de website van URECA en zij nemen contact met u op.