Vanaf zaterdag zijn we weer omsingeld!

Vanaf zaterdag 12 september 14.00 uur is de singel na vijftig jaar officieel weer rond! Helaas kan het niet groots gevierd worden, maar het is wel een heugelijk moment dat om 13:00 online wordt gevierd. Wil je er bij zijn? Hou vanaf 13.00 uur de website www.emmertjeutrecht.nl in de gaten of kijk opwww.cu2030.nl/singel.

Eeuwen lang was Utrecht helemaal omsingeld door water. Tot in 1970 een deel van de singel tot verdriet van veel Utrechters werd gedempt. Morgen komt aan dat verdriet definitief een eind. Keihard is er door de gemeente Utrecht gewerkt aan een reconstructieproject, dat ongeveer twintig jaar heeft geduurd. En met succes want de historische binnenstad is weer helemaal omringd door water.

Centrummanagement Utrecht draagt ook een klein emmertje bij aan de (her)opening van de Singel. Zodat er weer genoeg water in de singel zit en iedereen met een bootje het water op kan om rond het mooie centrum te varen. Dat mag vanaf zaterdag 12 september vanaf 14.00 uur. Hou ook op het water de coronamaatregelen in de gaten.