SVH en KHN bieden horecamedewerkers nu gratis e-learning

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en KHN bieden horecamedewerkers die noodgedwongen thuis zijn komen te zitten de komende maand gratis online modules aan. Zij kunnen hiermee hun vakbekwaamheid vergroten zodat ze een goede start kunnen maken wanneer het sociale leven weer op gang komt.

In het kader van ‘Leven Lang Ontwikkelen’ biedt KHN haar leden in samenwerking met SVH sinds dit jaar online e-learning modules aan. In verband met de coronacrisis bieden SVH en KHN een deel van de modules nu gratis aan. Het gaat om de licenties voor keuken, bediening en fastservice. Deze zijn de komende maand gratis voor alle werkenden in de horeca. “SVH en KHN staan achter de Nederlandse horeca en juist in deze tijd is dat van belang”, aldus Ricardo Eshuis, directeur SVH. De horeca heeft nu steun nodig.

Via www.StayHomeHospitalityAcademy.nl kunnen de licenties worden besteld die gratis zijn voor iedereen in de horeca, waarna de medewerkers direct aan de slag kunnen binnen het e-learning platform. Een uitgebreider gratis aanbod voor alleen leden van KHN is beschikbaar via www.khn.nl/elearning.