Start werkzaamheden ‘Decathlon’ aan het Vredenburg

In het voormalige gebouw van C&A, Vredenburg 17-19, komt binnenkort een filiaal van de Franse sportketen Decathlon. Ten behoeve van de herontwikkeling van het pand starten binnenkort de sloopwerkzaamheden. Dit betreft onder meer het verwijderen van onder meer betonvloeren, steenachtige gevelelementen, puien en constructie dakopbouw. Het merendeel van de sloopwerkzaamheden bevindt zich aan de Vredenburgzijde en een gedeelte aan de St. Jacobsstraatzijde.

Bouwgeluid is onvermijdelijk, maar er zal vanzelfsprekend volgens de gestelde wet- en regelgeving worden gesloopt, aldus aannemersbedrijf Barten Groep. Eind januari wordt gestart met het sloopwerk wat zal duren tot medio maart. Het centrumfiliaal van Decathlon wordt naar verwachting dit najaar opgeleverd.

Om geïnteresseerden tijdig van bouwinformatie te voorzien is voor dit project een gratis te downloaden BouwApp ingericht. Via deze app kan het project worden gevolgd en zijn meldingen over omleidingen, kraanwerkzaamheden en overig te verwachten hinder, zichtbaar. De info over dit project is in de app te vinden onder: ‘Herontwikkeling Vredenburg 19 & St. Jacobsstraat’. Via deze app kunnen ook klachten worden gemeld.

Hebt u vragen, klachten of opmerkingen, neem dan contact op met de Barten Groep via: vredenburg@barten.nl, projectleider: Ramon Ende, calamiteitendienst: 034 3521944