Singelloop Utrecht de gezelligste van Nederland

De oudste, snelste en gezelligste Singelloop van Nederland gaat zondag 6 oktober 2019 voor de 69e keer van start. Traditioneel liggen de Maliebaan en het Wilhelminapark klaar om te deelnemers te ontvangen.

Oudste stratenloop van Nederland voor jong en oud 
De Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld langs de authentieke Utrechtse singels. Het loopevenement kent onderdelen voor jong en oud. In de ochtend lopen kinderen de Partou Kids Run 1 km of 2.5 km, in de middag starten de Singelloop 5 km en 10 km. In 2018 trok de Singelloop Utrecht ruim 11.000 enthousiaste deelnemers, maak jij hier ook dit jaar onderdeel van uit? 

Programma:

11:30 uur – Start Partou Kids Run 1 km

12:00 uur – Start Partou Kids Run 2.5 km

13:00 uur – Start 5 km gepresenteerd door AD en Business Runs

14:00 uur – Start 10 km Singelloop Utrecht en Business Runs

De ondernemers van Utrecht

De Singelloop Utrecht is uitgegroeid tot een groot evenement waarbij de betrokkenheid van inwoners en bedrijven onmisbaar is. Vele bedrijven openen de deuren, waaronder ontmoetingsplek Maliebaan 45. De organisatie van de Singelloop Utrecht gaat graag in gesprek met de ondernemers van de stad om ze te betrekken bij dit gezellige loopevenement. Voor meer informatie neem contact op via info@singellooputrecht.nl.

Hartstichting: onderzoek naar een gezond kloppend hart! 
Het goede doel van deze 69e editie van de Singelloop Utrecht is de Hartstichting. De Hartstichting steunt onderzoek naar nieuwe methoden om een betrouwbare diagnose te kunnen stellen en hart- en vaatziekten eerder op te sporen en op te lossen. Deelnemers kunnen bij inschrijving doneren en een eigen sponsoractie starten. HARTlopers doen namens de Hartstichting mee om geld in te zamelen. 

Uiteraard zouden wij het geweldig vinden als u de lopers komt aanmoedigen of zelf aan de start staat op de Maliebaan. Graag tot ziens op of langs het parcours!