Seminar Utrecht Morgen Mooier Maken

Samen pakken we de leegstand aan

De VCOC en Centrummanagement Utrecht (CMU) houden op donderdag 10 juni een seminar over de toekomst van commercieel vastgoed in het centrum van Utrecht. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over de samenwerking tussen de VCOC, CMU en de gemeente Utrecht die moet leiden tot een evenwichtige en levendige binnenstad.

Onder de noemer Morgen Mooier Maken hebben bovengenoemde partijen de handen ineen geslagen om de toenemende leegstand aan te pakken en oplossingen mogelijk te maken. Wij willen echter ook van onze leden vernemen hoe zij de toekomst zien en hoe zijn bij kunnen dragen aan dit plan.

Als de corona maatregelen het toelaten zal het een fysiek event worden in het centrum van Utrecht. De locatie is op dit moment nog niet bekend. Indien het niet is toegestaan om een fysieke bijeenkomst te houden, wordt het vanzelfsprekend een online event. In ieder geval vindt de bijeenkomst plaats op donderdag 10 juni 2021 van 14.00 tot ± 15.30 uur. Wij verzoeken u zich aan te melden via info@vcoc.nl, onder vermelding van uw naam een het aantal deelnemers dat u aanmeldt.

Het persbericht over deze samenwerking is te lezen via de link: Utrecht werkt samen met partners aan herstel centrumwinkelgebied | Gemeente Utrecht

Lees hier samenwerkingsplan ‘Morgen Mooier Maken’ en de bijbehorende raadsbrief aan

Vastgoedeigenaar in Centrum Utrecht? Het lidmaatschap van de VCOC is in 2021 én 2022 gratis!