Restaurant Huize Molenaar tijdelijk open voor publiek

Het restaurant in Huize Molenaar op de Korte Nieuwstraat opent vanaf 1 juni tijdelijk haar deuren voor het publiek. Sinds 1892 is Huize Molenaar een besloten, beetje mysterieus restaurant dat normaal gesproken alleen geopend is voor gezelschappen. Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, komt daar dus tijdelijk verandering in.

Vanaf 1 juni is keuken, onder leiding van André Rigault, geopend van donderdag tot en met zondag voor lunch, borrel en diner. De tuin is geopend van 10.00 tot 22.00 uur met een speciaal voor de gelegenheid samengestelde kaart. Verwacht wordt dat het restaurant in ieder geval de zomermaanden geopend zal zijn. Gasten kunnen reserveren op de website van Heirloom.

Rick Landa, directeur van Heirloom: “we hebben er ontzettend veel zin in om deze uitdaging aan te gaan! De laatste weken is er door iedereen ontzettend hard gewerkt om een mooi concept neer te zetten, dat ook veilig en verantwoord is. We gaan er een mooie zomer van maken! Het was een lang gekoesterde droom om een breder publiek van Huize Molenaar te laten genieten. Door de huidige periode kregen we tijd om dit concept vorm te kunnen geven.”