#zininutrecht

Utrecht is mooi, het centrum is prachtig. Er is van alles te doen en te zien. Omdat iedereen dat moet weten, zijn we de campagne #zininutrecht gestart. Een onderdeel van de campagne is het ontvangen en geven van tips. Waarom moeten bezoekers naar de binnenstad van Utrecht komen? Kortom, wat is jouw tip? Hiervoor is de speciale website zininutrecht.nl in het leven geroepen.

Bezoekers kunnen op zininutrecht.nl hun tip geven over wat in hun ogen leuk is om te doen in het centrum en wat iedereen moet weten en waar iedereen naar toe moet. Maar ook jij, ondernemer in het centrum, kan ons tips geven waarmee we het centrum nog beter kunnen promoten. Vul hiervoor dit formulier in en geef ons je tip en vertel ons ook gelijk waarom bezoekers naar jouw zaak moeten.

Bezoek daarnaast natuurlijk de website om alle tips en evenementen te bekijken. Hieronder vind je alle tools die je als ondernemer kunt gebruiken om samen met ons deze campagne tot een groot succes te maken. En als je toch bezig bent over je zaak: check ook gelijk even op onze gratis bezoekerswebsite centrumutrecht.nl of jouw bedrijfsgegevens hier goed staan.

 

Zin in Utrecht
Lees hier hoe jij als ondernemer mee kunt helpen van zininutrecht een succes te maken.
zin in utrecht
Lees hier hoe we campagne voeren om meer bezoekers naar onze mooie stad te trekken.

 

Klik en vul je tips en winkelgegevens in