Open! Ondersteun onze oproep: deel én teken de petitie, hang de poster op

CMU vraagt middels een petitie de regering de lockdown op 14 januari voor horeca en retail te beëindigen, daarmee de binnenstad weer te openen, zorgvuldig te kijken naar maatregelen in de ons omringende landen, deze te vertalen naar ons land én de huidige regelingen aan te passen, zodat de daadwerkelijk schade wordt vergoed. CMU roept iedereen op deze oproep te steunen en de petitie te tekenen en te delen.

“Het is voor iedereen ontzettend ingrijpend dat door corona ons leven op pauze staat. Dat we niet meer op een normale manier ons leven kunnen leiden en ondernemers in retail, horeca en cultuur gesloten zijn. Corona blijft nog wel even dus moeten we zorgen dat er geen paniek meer is als de cijfers stijgen” , aldus centrummanager Jeroen Roose van Leijden.

“Er liggen van de verschillende brancheverenigingen (horeca, retail en cultuur) openingsplannen en routekaarten bij het nieuwe kabinet. Hiernaar handelen kan er aan bijdragen dat iedereen weet waar hij aan toe is en we niet meer van crisis naar crisis rollen. Samen gaan we door het volgen van die plannen steeds meer richting ‘normaal’ en kunnen we straks hopelijk snel weer genieten van een bruisend centrum.”

CMU roept ondernemers in het centrum daarnaast op de boodschap zo zichtbaar mogelijk te maken door gebruik van een poster voor retail, horeca of ondernemers algemeen die gratis is af te halen bij Multicopy op de Drift.