Online winkelgids vernieuwd

Gratis met jouw zaak op centrumutrecht.nl

Zoals je weet bieden wij deze maanden gratis trainingen aan waarmee ondernemers uit het centrum hun vindbaarheid op internet en google kunnen vergroten. Wist je dat je daarnaast ook de vindbaarheid van jouw zaak verder kunt vergroten met een vermelding op onze eigen gratis winkelgids centrumutrecht.nl? Onze consumentengerichte website bestaat al enige jaren en wordt zeer goed gevonden. Onlangs is hij in een nieuw fris jasje gestoken.

Onze redactie is vrijwel dagelijks actief om het winkel- en horecabestand op centrumutrecht.nl actueel te houden zodat iedere retail- of horecaonderneming uit het centrum een vermelding heeft op de website.

Om de website up-to-date te houden vragen we je daarom te checken of jouw zaak een vermelding heeft en zo ja, of de gegevens kloppen. Mocht er iets niet kloppen, stuur dan even een bericht naar: info@centrumutrecht.nl

Natuurlijk kan het ook zijn dat jouw zaak (nog) geen vermelding heeft op de winkelgids. Ga in dat geval naar het aanmeldformulier op de website van CMU en vul de gevraagde gegevens in. Wij zorgen er dan voor dat jouw winkel een plekje krijgt op onze website.