Ommetje Dom, het leukste ommetje tijdens de Kerstvakantie

Horeca, culturele instellingen en veel winkels zijn dicht. Tijdens de lockdown is het de bedoeling om zoveel mogelijk thuis te blijven. Maar af en toe ben je natuurlijk toe aan een ommetje, om bij de woorden van Rutte te blijven.Wij hebben iets bedacht om een ommetje in het centrum van Utrecht met (jonge) kinderen tijdens de Kerstvakantie toch net even wat leuker te maken.

We hebben gisteren en vandaag ruim 50 Domtorenknuffels verstopt in de etalages van winkels en horeca zaken in de vijf centrumkwartieren én Hoog Catharijne.

Mensen die het ommetje maken en de locaties vinden van de Domtoren knuffels kunnen op ommetjedom.nl vertellen waar zij de Domtorenknuffels hebben gezien en maken daarmee kans op leuke prijzen:
Een gratis beklimming van de Domtoren, een (uitgesteld) bezoek aan een museum naar keuze, natuurlijk een van die Domtorenknuffels of een leuk kinderboek.

We roepen ook op om tijdens het ommetje een leuke selfie te maken met één van de knuffels. Wij maken hier een leuke collage van én de leukste selfie wint ook een prijs! Deelnemers horen in de eerste week van januari of ze gewonnen hebben.