Ocean MKB Steunfonds steunt MKB-bedrijven

Het Ocean MKB Steunfonds. Een initiatief om de zwaarst getroffen branches en MKB-bedrijven in deze extreme tijden bij te staan en te helpen. Daarvoor werd een fonds met een mediawaarde van ruim 10 miljoen euro bruto opgezet, dat in april en mei van dit jaar door getroffen bedrijven ingezet kan worden.

In de eerste week hebben bijna 40 brancheverenigingen en bedrijven zich bij Ocean gemeld en dagelijks volgen er meer. Door heel Nederland zijn de eerste campagnes al te zien op de digitale groot formaat schermen in de steden en de reclamemasten langs de snelwegen.

Meindert van den Heuvel Managing Director Ocean Outdoor Nederland: “Doel van het Ocean MKB Steunfonds is om de economie een beetje draaiende te houden of weer op gang te brengen. En daar wordt ongelofelijk goed op gereageerd en dankbaar gebruik van gemaakt. Van de Horeca Nederland tot het Fonds Gehandicaptensport. Van Madurodam tot het Mauritshuis. Van een franchise van lokale frietzaken tot een groep social enterprises. Van de VEA (reclamebureaus) tot Retail Nederland. Wij hopen twee dingen: allereerst dat goed voorbeeld goed doet volgen, dat meer bedrijven inzien dat we elkaar kunnen en moeten helpen. En ten tweede, dat de bedrijven die we nu helpen ambassadeurs worden om dit verhaal te verspreiden.”

Bekijk de actie ook op: LinkedIn, Instagram en Facebook