Op safari door Wijk C

SJU verdween en Venue kwam. Muziek Staffhorst verdween en Kapitaal kwam, Café Flits verdween en Eetcafe Stathe kwam… de lijst gaat maar door. Maar wat heeft Wijk C ons dan precies te bieden? Een kleine safari door de wijk waar iconen als Rijk de Gooyer, Herman van Veen en Anton Geesink opgroeiden aan de hand Lees verder… »


CMU positief over uitbreiding winkelwandelgebied centrum Utrecht

Veiligheid voor voetgangers én fietsers UTRECHT – Centrummanagement Utrecht (CMU) is verheugd over het voorstel van het college van b en w om het winkelwandelgebied Oudegracht, Stadhuisbrug, Vismarkt, Lichte en Donkere Gaard en Wed uit te breiden. Samen met de gemeente vinden wij dat het centrum een gebied moet zijn waar bezoekers en bewoners graag Lees verder… »


Logistiek makelaar ondersteunt ondernemers in Utrecht centrum

Wilt u als ondernemer in de binnenstad kijken hoe u uw logistieke processen kunt verbeteren? Door net iets anders te plannen, door met andere ogen naar het bedrijfsproces te kijken, door samen te werken? Het bereiken van efficiency kan op vele manieren, soms simpel, soms wat ingewikkelder. Vaak levert het kostenbesparingen op. Sinds kort kunt Lees verder… »


Zaak in beeld… Bananas

‘We zijn foodies in hart en nieren’ Een Aziatische food shop noemen de zussen Kim en Linda Kuo het. Je bestelt hier zowel traditioneel Aziatisch eten als fusion en moderne Aziatische gerechten. Wie zijn jullie? “Wij zijn opgegroeid boven het Chinese restaurant van onze ouders. Onze Chinese familie is al sinds de jaren ’30 van de Lees verder… »


‘Ondernemen is durven’

Gijs Werschkull over zijn gevoel voor het centrum CMU Magazine gaat in gesprek met een betrokken persoon, verbonden aan het centrum door een winkel of organisatie. Deze keer spraken we met Gijs Werschkull van restaurant GYS en SYR. Tekst: Femke van Vlokhoven en Thijs-Jan Lanning Foto’s: Thijs-Jan Lanning In oktober 2014 opende Gijs Werschkull samen Lees verder… »