Nieuwe leverancier sfeerverlichting bekend

De binnenstad krijgt dit jaar nieuwe sfeerverlichting tijdens de wintermaanden. Na een aanbesteding is leverancier Avontuur-Blanchere als winnaar uit de bus gekomen. Afgelopen vrijdag 20 mei zijn de handtekeningen voor de nieuwe samenwerking gezet.

De komende periode zal worden besteed aan de verdere ontwerpfase en het in productie nemen van de nieuwe sfeerverlichting. Mocht je vragen hebben over de nieuwe sfeerverlichting stuur ons dan via info@cmutrecht.nl een bericht.

Met hulp van ondernemers uit de vijf centrumkwartieren is een moodboard opgesteld waaraan de nieuwe sfeerverlichting moet voldoen. Op de hierop uitgezette aanbesteding schreven twee partijen zich hiervoor in: de huidige leverancier Homan en Avontuur-Blanchere.

Beide leveranciers zijn door ondernemers beoordeeld op het toegestuurde concept, ontwerp, uitvoeringsfase en welke extra uitbreiding zij binnen het budget nog kunnen realiseren. Na de beoordeling presenteerden beide leveranciers hun plannen (thema: Utrecht als winkelhart in Nederland) waarop de keuze viel op Avontuur-Blanchere.