Nederlands Film Festival presenteert Alle 40 Goud

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum presenteert het Nederlands Film Festival Alle 40 Goud waarbij Publiekslievelingen uit vier decennia online én in de NFF Drive-in bioscoop te zien zijn. Het programma Alle 40 Goud en de Drive-in bioscoop worden georganiseerd in samenwerking met Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Thuis, Centrummanagement Utrecht en mede ondersteund door het Nederlands Filmfonds, KF Hein Fonds, Fentener van Vlissingen Fonds en het Elise Mathilde Fonds.

Het programma Alle 40 Goud is van 25 september t/m 3 oktober grotendeels online te bekijken, mede dankzij een samenwerking met streamingpartner voor Alle 40 Goud, Pathé Thuis. Zes titels worden gepresenteerd in de NFF Drive-in bioscoop op het parkeerterrein van Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Daarnaast is een groot aantal titels van 25 t/m 3 oktober te zien op www.filmfestival.nl/Alle40goud. De afgelopen maanden maakte het publiek een keuze uit zo’n tweehonderd speelfilms van eigen bodem die sinds de eerste editie van het festival in 1981 zijn bekroond met een Gouden Kalf.

De 40e editie van het Nederlands Film Festival vindt zowel online plaats als op locatie in Utrecht en door het land. Met een uitgebreid programma vol films, talkshows en masterclasses online én 8 festivalpremières in 97 filmtheaters en bioscopen in 66 steden, komt het Nederlands Film Festival naar je toe. Kijk voor meer informatie op: www.filmfestival.nl