Meld je aan bij Koop Lokaal Utrecht

Om lokale ondernemers in Utrecht te helpen is recentelijk Koop lokaal Utrecht opgericht. Op dit platform kunnen Utrechtse winkels en horeca hun producten verkopen en bekendheid verkrijgenm bij de inwoners van Utrecht.

Collega-ondernemers startten eerder een vergelijkbaar initiatief in Doetinchem en daar kreeg de website meer dan 10.000 bezoekers in een paar weken tijd! Op de pagina’s van ontwikkelaar Figure7 en op de faq-pagina van kooplokaalutrecht.nl vind je meer uitleg.  

Hoe doe je mee?

Wanneer je denkt een goed aanbod op het platform te kunnen zetten, kun je je hier aanmelden. Je krijgt vervolgens verdere instructies toegestuurd. Wanneer er ongeveer 25 aanmeldingen zijn, dan wordt de (lokale) media erbij betrokken voor promotie. Dus hoe sneller, hoe beter!

Gratis

Deelname is helemaal gratis: er geldt geen inschrijfgeld en er wordt ook geen bijdrage gevraagd bij verkopen. Alle kosten worden gedragen door vrijwilligers, sponsoren en donateurs. Wanneer de pandemie voorbij is zou dit kunnen veranderen, bijvoorbeeld doordat sponsoren of vrijwilligers besluiten te stoppen. Uiteraard brengen we het platform ook onder de aandacht via de overkoepelende campagne Utrecht Verbindt en op onze pagina Halen of Bezorgen?!