Kwartiermaker in beeld: Corina van den Akker

 Een aantal ondernemers hebben ondertussen al kennisgemaakt met Corina. Voor degenen die het nog niet meekregen hebben, op 19 juli heeft Corina van den Akker het stokje overgenomen van Natasja Zak als kwartiermaker van het Universiteitskwartier & Vredenburgkwartier.

Corina is al veertien jaar actief als winkelgebiedsmanager. Het rijmpje haar dat opa regelmatig opdreunde: ‘ …In de Winkel van Sinkel is alles te koop: potten en pannen, mosterd en stroop, hoeden en petten, ook damescorsetten….’ En de verhalen over het dempen van de Catharijnesingel… Kortom: Utrecht is voor haar gesneden koek.

“Ik heb er zin in! Samen met de ondernemers de kwartieren op de kaart zetten en iedereen te laten weten wat voor unieke en veelzijdige ondernemers het centrum heeft.” 

Heb je vragen, loop je ergens tegenaan, heb je goede en/of nieuwe ideeën, schroom dan niet en neem contact met me op of kom langs tijdens een inloopspreekuur! Dan kijken we samen hoe we dingen kunnen oplossen, kunnen wij je adviseren en/of welke wegen je kunt bewandelen om je doel te bereiken.

Corina is op dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar op: 06-12304954 /corina@cmutrecht.nl.