Kom op tijd, kom gespreid en check het deurbeleid

Zoals je hebt kunnen horen en zien doen we er alles aan om de verwachte drukte rondom de feestdagen in goede banen te leiden. Uiteraard uit veiligheid en om een ‘topomzet’ te kunnen garanderen. Zo duren aanbiedingen langer en roepen de winkeliers mensen op om niet tot het laatste moment te wachten met hun aankopen.

Websites als kiesjemomentutrecht.nl, uitbreiding van de openingstijden, billboards en en verschillende campagnes worden ingezet om winkelen veilig en gastvrij te houden. Nieuw in ons assortiment communicatiemiddelen is deze animatie (ook in een vierkante versie) die wij op al onze kanalen inzetten en waarvan het ook voor jullie vrij staat om deze in al jullie uitingen te gebruiken. Kom op tijd, kom gespreid en check het deurbeleid is daarbij ons credo. 

Als bezoekers nu namelijk alvast de inkopen doen en dat doen op andere momenten dan bijvoorbeeld de zaterdagmiddagen, dan draagt dit bij aan veilig, verantwoord én gastvrij bezoek en hebben bezoekers alle tijd en ruimte om zorgvuldig en plezierig de inkopen te doen.

Help dus mee, gebruik onderstaande uitingen en verwijs door naar www.kiesjemomentutrecht.nl