Inloopspreekuur verplaatst naar 27 juni: Stael

In verband met Hemelvaartsdag is er op 30 mei GEEN inloopspreekuur, dit in tegenstelling tot eerder vermeld op onze website en e-nieuwsbrief. Het eerstvolgende spreekuur schuift een maand op en is dan op 27 juni in het Museumkwartier bij Stael, Twijnstraat 9. Tussen 9:00 – 11:00 uur ben je van harte welkom met al je vragen. Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen, loop je ergens tegenaan, heb je goede en/of nieuwe ideeën, schroom dan niet en kom langs! We kunnen dan samen bekijken hoe we dingen kunnen oplossen, en natuurlijk kunnen wij je adviseren over welke wegen je kunt bewandelen om je doel te bereiken. Houd onze website in de gaten voor de volgende spreekuren en locaties en like onze facebookpagina om altijd op de hoogte te zijn.

Uiteraard zijn en blijven we ook bereikbaar via mail:centrummanager@cmutrecht.nl – Jeroen Roosenatasja@cmutrecht.nl – Natasja Zak (Universiteits- en Vredenburgkwartier)janneke@cmutrecht.nl – Janneke Heinen (Museum- en Domkwartier)femke@cmutrecht.nl – Femke van Vlokhoven (Stadhuiskwartier)