Huur in tijden van Corona – recente uitspraken & tips

Op dinsdagmiddag 8 juni tussen 16:00 en 17:00 uur organiseert de Vereniging voor Vastgoedeigenaren van Commercieel Onroerend goed (VCOC) in het Centrum van Utrecht een digitale kennisbijeenkomst over huur in tijden van Corona.

  • Hoe ga je als vastgoedeigenaar om met vragen van je huurder om huurkorting of aanpassing naar aanleiding van omzetderving of beperkende (overheids)maatregelen als gevolg van de Corona crisis?
  • Welke recente uitspraken zijn er onlangs door de rechtbank gedaan en welke gevolgen heeft dit voor u als vastgoedeigenaar?

Tijdens de digitale kennissessie op 8 juni geeft Marlies van Schoonhoven-Sloot van AIM advocaten toelichting op de recente uitspraken van de rechtbank over dergelijke zaken en geeft u als vastgoedeigenaren tips voor de praktijk.

Deze bijeenkomst is gratis voor leden van de VCOC.

U kunt zich nu aanmelden voor deze kennisbijeenkomst dan weet u zeker dat u niets mist.

Graag tot ziens op dinsdagmiddag 8 juni!

Marlies van Schoonhoven-Sloot is advocaat sinds 2002. Zij adviseert en procedeert in het vastgoed met de focus op huurrecht. Haar cliënten bestaan zowel uit de aanbieders van vastgoed als de gebruikers, zoals bijvoorbeeld beleggers en (internationale) retailers/kantoorgebruikers.

Marlies is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en behoort tot de redactie van het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte. Ook publiceert en doceert zij regelmatig over (actuele) onderwerpen in het huurrecht.

Marlies is sinds 1 januari 2020 partner bij AIM advocaten. Eerder werkte zij bij DLA Piper, Dentons-Boekel, Lexence en Wintertaling.