Halen of bezorgen?!

Ondernemers en culturele instellingen hebben het zwaar op dit moment. Velen zitten echter niet bij de pakken neer en verzinnen allerlei acties om het hoofd boven water te houden. Eigen initiatief om hun bezoekers op andere manieren van dienst te zijn. Zo laten veel horecaondernemers inmiddels hun producten af halen of ze bezorgen ze aan huis en openen winkels in allerijl webshops. Wij hebben ze hier gebundeld.

Daarnaast vind je op onze coronapagina informatie en antwoorden op vragen over het coronavirus. Bezoek de informatiepagina hier

Heb jij ook een goed initiatief om de zaak te laten draaien? Geef het dan aan ons door via info@centrumutrecht.nl of info@cmutrecht.nl

Support your locals! Samen kunnen we de crisis aan!

Voor elkaar

Winkelen

Eten & Drinken

Karaf's afhaalmenu

Genieten van de heerlijkheden van Karaf kan nog steeds! Ga hiervoor naar het speciale afhaalmenu. Afhalen is mogelijk van woensdag t/m zondag. De bestelling kun je telefonisch doorgeven via 030 – 743 43 41. Wil je liever laten bezorgen dan kan dat via Thuisbezorgd.

Firma Pickles bezorgt

Bestel je burgers online voor bezorging door deliveroo of ga naar de website en klik op de links, in Utrecht kun je ook lunchen op zaterdag en zondag met deze te gekke burgers.

Uitgaan & Cultuur