Extra promotie Keys of light in Hoog Catharijne

In samenwerking met de Stichting Utrechts Eigen Dom is er een tweede Domtoren geplaatst in Stadskamer in Hoog Catharijne. ’s Avonds wordt deze versie van de Domtoren prachtig verlicht. Tot en met 4 december 2019 kan worden genoten van een unieke lichtshow op deze Domtoren in Hoog Catharijne.

Met deze 12 meter hoge ‘miniatuurversie’ van de Domtoren wordt aandacht gecreëerd voor Keys of Light op het Domplein, waarbij de Domtoren op een bijzondere manier verlicht wordt door middel van een klank- en lichtspel. Iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional heeft tot 21 december de gelegenheid om op een piano te spelen op het Domplein en daarmee de Dom op speelse wijze te verlichten.

Voor het spelen zelf wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd die volledig ten goede komt aan de restauratie van de belevingselementen zoals uurwerk en verlichting van de Domkerk. Het evenement ‘Keys of Light’ is een initiatief van de Stichting Utrechts EigenDom, die financiële bijdragen wil werven voor de restauratie van de Domtoren. De lichtinstallatie wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van CMU.

Keys of Light is ’s avonds te zien tussen 15 oktober en 21 december op het Domplein in Utrecht. Kijk voor het programma, doneren en meer informatie op: https://www.onzeeigendom.nl/acties/keys-of-light