DUIC naar winkelpanden Achter Clarenburg

Mede dankzij ons project Morgen Mooier Maken worden steeds meer leegstaande panden in de binnenstad gevuld met diverse projecten, anders dan winkels. Zo betrekt de redactie van De Utrechtse Internet Courant binnenkort twee winkelpanden op Achter Clarenburg. De krant wil daarmee hun journalistiek nog dichter bij Utrechters brengen.

Onder de paraplu van ‘Nieuws in de Etalage’ gaat het lokale nieuwsmedium samenwerken met RTV Utrecht, Journallab, het ROC en de Hogeschool Utrecht. De samenwerking is gericht op vernieuwing van de journalistiek. DUIC geeft aan nieuws te willen maken vanuit het kloppende hart van de stad en verhuist daarom van de helling op Rotsoord naar Achter Clarenburg 23-25.

Het betreffende pand was uiteraard terug te vinden op onze pagina startinhethart.nl. En er is ruimte voor meer ondernemers! Ben jij op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld jouw start-up of droom je van een plek in het hart van de stad voor een cultureel project? Kijk dan op morgenmooiermakenutrecht.nl/. Heb je ook een initiatief dat perfect zou passen in een van de te huur staande panden in het centrum van Utrecht? Meld je dan op startinhethart.nl of mail ons.