CMU en Utrecht Marketing presenteren gezamenlijke campagne ‘Utrecht verbindt!’

Uit respect voor de veerkracht en de creativiteit van Utrechtse ondernemers en bewoners in deze onwerkelijke periode is Centrummanagement Utrecht (CMU) samen met Utrecht Marketing en de gemeente Utrecht de campagne ‘Utrecht verbindt!’ gestart.

Met deze campagne willen we op utrechtverbindt.nl een podium bieden aan alle positieve initiatieven van ondernemers en bewoners in deze ingewikkelde tijd. Dit omdat ze het verdienen en dit het minste is wat wij kunnen doen voor deze makers en bedenkers.

De campagne is opgenomen in een speciale editie van DUIC die afgelopen week is gemaakt met steun van CMU. Daarnaast is de campagne sinds donderdag 2 april zichtbaar op de 30 digitale abri’s in de stad Utrecht en vanaf volgende week maandag op de snelwegmasten (A2, A12, A27) van Ocean Outdoor. Deze masten zijn ter beschikking gesteld vanuit het MKB steunfonds.

Het is bewonderenswaardig om te zien hoe partijen elkaar in deze tijd weten te vinden, verbinding maken en komen tot prachtige initiatieven om samen, al is het op afstand en anders met inachtneming van de anderhalve meter regel, te ondernemen, creëren en sporten. Utrecht verbindt, juist nu!

Met deze campagne steken we Utrechters een hart onder de riem en laten we tegelijkertijd de trots en positiviteit zien waarmee bewoners en ondernemers in deze bijzondere tijd, met afstand en in achtneming van de geldende regels, tot verbinding en creatieve initiatieven komen. Ook geeft het platform ondernemers en organisaties een zetje in de rug door hen een podium te bieden. Ook zijn er video’s gemaakt. Bekijk ze hier:

De campagne bestaat uit: de website utrechtverbindt.nl, video, sociale media, (ditigtale) buitenreclame (abri’s in de stad, reclamemasten van Ocean Outdoor langs de snelweg (A2, A12 en A27), reclameschermen in het centrum, Cityplaza Nieuwegein, Syntus), digitaal scherm van P5 van Hoog Catharijne, advertentie in DUIC. Wil je mee helpen deze actie te promoten, download dan hier onze toolbox voor beeldmateriaal en aanwijzingen voor het gebruik van het campagnemateriaal.

Heb of weet jij een goed initiatief? Mail het ons en wij plaatsen op utrechtverbindt.nl en onze andere kanalen: cmutrecht.nl en centrumutrecht.nl.