Campagne Unikwartier van start

Onder de naam Unikwartier is het Universiteitskwartier gestart met een grote campagne om het kwartier meer bekendheid te geven. Het centrum hangt vol met abri’s, in alle horeca (buiten Unikwartier) hangen posters en liggen folders en er staan advertenties in DUIC en UITagenda.

Online team

Ook is begin mei gestart met een online team dat jullie nieuws en events kan posten op de Unikwartier website, Instagram en Facebook. Maak daar gebruik van en stuur je input naar hallo@unikwartier.nl. Dus heb je een festival, event of ander interessant nieuwtje, laat het ons weten. Volg svp @unikwartier op Instagram en Facebook en gebruik de hashtag #unikwartier in je eigen posts.

Promotiemateriaal 

Vanaf vandaag zijn er ook roll-up banners, brochures en posters beschikbaar voor alle ondernemers uit het Unikwartier. Wil je hier gebruik van maken in je eigen zaak of event, neem dan contact op met Rubert Dorrestijn van Café Tilt. Hij beheert de materialen. Je kan hem bereiken op 0629562426 of info@cafetilt.nl. Dit weekend staan de banners op Fonteyn Wijnfestival.

Winactie

We hebben een geweldig prijzenpakket morgen samenstellen voor de eerste selfie winactie. The Malt Vault, PUha Shop, Beichies en Hofman hebben de prijzen voor mei beschikbaar gesteld. Het zou mooi zijn als jullie deze actie allemaal in je eigen kanalen willen promoten om er wat meer bekendheid aan te geven. Zie https://www.unikwartier.nl/jeselfie/