Burgemeester ontvangt bijzondere stadspuzzels

Op 20 februari wordt de eerste 3D-puzzel van de Utrechtse Dom en de legpuzzel van het Utrechtse Stadscafé uitgereikt aan burgemeester Jan van Zanen. De overhandiging vindt plaats tijdens een speciale ontbijtsessie in de Winkel van Sinkel.

In de wereld van de 3D-puzzels zijn al vele prachtige gebouwen uitgebracht van over de hele wereld, echter nog geen enkel Nederlands gebouw. Dit verandert met de komst van de 3D-puzzel van de Dom als eerste bouwwerk in een reeks Nederlandse hoogtepunten. Daarnaast is er een legpuzzel ontwikkeld van een Utrechts Stadscafé waarop al het moois is te zien dat de stad te bieden heeft.

Machtelt Smit van Tucker’s Fun Factory en Maryse François van De Winkel van Sinkel nodigen alle ondernemers in het centrum uit om deze feestelijke overhandiging bij te wonen tijdens een gezamenlijk ontbijt in De Winkel van Sinkel op 20 februari om 9:30. Om 9:45 worden de 3D-puzzel en de legpuzzel overhandigd aan burgemeester Van Zanen. Om 10:30 is de bijeenkomst afgelopen en ontvangen bezoekers een goody bag met beide puzzels.

Aanmelden kan via info@dewinkelvansinkel.nl