Bezorgingen uitbesteden of zelf doen in coronatijd?

Heb je als ondernemer (nog) geen oplossing of mogelijkheid om uw producten te laten bezorgen bij de mensen thuis, nu zij niet naar je winkel toe kunnen komen? Maar overweeg je wel om dit te gaan doen? Dan is het goed om te weten van onderstaande initiatieven die je hierbij wellicht een handje kunnen helpen: Packaly, de Fietskoerier Utrecht en Dockr zijn bedrijven die je als ondernemer wellicht kunnen helpen bij het verzinnen en invullen van oplossingen om de producten uit je winkel bij de mensen thuis te bezorgen.

Bezorging uitbesteden

De Fietskoerier Utrecht ziet als mede lokale ondernemer al veel mooie initiatieven ontstaan in onze stad. De ondernemers op de Burgemeester Reigerstraat bundelen hun krachten, Locals Utrecht heeft een lekkere supportyourlocals-box samengesteld. En restaurants gaan maaltijden koken die je af kunt halen of kan laten bezorgen.

De Fietskoerier Utrecht kan je helpen door een gedeelte of je gehele bezorging uit handen te nemen. Uiteraard bezorgen wij volgens de meest recente RIVM veiligheidsvoorschriften. Meer weten? Neem contact op met Karen Poot van De Fietskoerier Utrecht 06-112954186 (www.defietskoerierutrecht.nl)

Of zelf bezorgen?

Wil je toch liever zelf bezorgen dan is DOCKR wellicht een mooie optie. DOCKR biedt vrachtfietsen en licht elektrische vrachtvoertuigen. Maandelijks opzegbaar en service, onderhoud en verzekeringen zitten bij de prijs in. Een goede optie om bezorging eens te proberen. Meer weten? neem contact op met Willem Boverhof van DOCKR 06-206 144 69 www.dockrmobility.nl

Bezorgen binnen een uur

Packaly is een retail bezorgservice voor winkels in binnensteden. zij bezorgen binnen 60 minuten naar klanten en doen dat via hun eigen dashboard of via een integratie met de webwinkel. Ze hebben een oplossing gebouwd welke met een webwinkel maar ook zonder webwinkel kan worden gebruikt. Simpel gezegd kun je als winkel je locatie toevoegen als winkel adres, en een aflever locatie aanmelden van de klant. Een koerier komt het pakket afhalen en brengt deze direct naar de klant. 
Naast 60 minuten levering bieden ze ook een avondlevering aan. Alle pakketjes worden tussen 17:00 en 18:00 opgehaald en kunnen tot 16:59 uur aangemeld worden. Momenteel bezorgt Packaly al veel pakketten voor zowel grote als kleine retailers. De  koeriers bezorgen nog steeds met gepaste afstand bij aflevering waarbij zij ook door mogen gaan met leveren bij een mogelijke lock down. Meer weten? Neem contact op via axel@packaly.com. Of ga naar: packaly.com