Atelierroute Utrecht 2020: Kunst kleurt de stad

Kunst kleurt de stad, ook in tijden van corona. Op zondag 11 en 18 oktober, tussen 12 en 17 kan iedereen bijzondere kunst ontdekken tijdens de tweejaarlijkse Utrechtse atelierroute. Door de hele stad zijn ateliers open. De kunstenaars nemen voorzorgsmaatregelen om hun bezoek veilig te ontvangen.

Op uiteenlopende locaties door heel Utrecht zijn ateliers te vinden; in negentiende-eeuwse schoolgebouwen, woonhuizen, voormalige kantoren, industrieel erfgoed en nieuw gebouwde ateliers in Leidsche Rijn. De atelierroute biedt een unieke kans om op de werkplek van de kunstenaar een kijkje te nemen. Aan de Atelierroute Utrecht 2020 doen zowel nationaal bekende, als jonge kunstenaars mee en alles ertussen in.

De routekaart kan in oktober via www.atelierrouteutrecht.nl/locaties gedownload worden. Met de fiets of lopend kan je je laten verrassen door de kunst in Leidsche Rijn of Utrecht Oost. Of onderneem een avontuurlijke wandeltocht langs ateliers in de Binnenstad. De routekaart ligt ook op alle ateliers en is verkrijgbaar bij organisator Kunstliefde op de Nobelstraat
12a.

Meer info is te vinden op:

www.atelierrouteutrecht.nl
facebook.com/pages/Atelierroute-Utrecht
instragram.com/atelierrouteutrecht